Linn Blohm stopper i København Håndbold

København Håndbold har indgået transfer med en udenlandsk klub vedrørende Linn Blohm.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler;

– Det er en ambivalent følelse at stå tilbage med, når vi vælger at sælge en topspiller. På den ene side er det sportsligt meget svært at erstatte en så dygtig spiller som Linn, som måske har spillet sin hidtil bedste sæson. På den anden side er der en kæmpe stolthed over, at endnu en verdensklasse spiller er videreudviklet i København Håndbold. Det må betyde, at vi langt hen af vejen er dygtige til at udvikle vores spillere i den bedre retning, siger Kim og fortsætter;

– Vi tror og håber på, at Linn får nogle gode oplevelser i udlandet og måske en dag vender tilbage til København igen. Nu er fokus rettet mod den nye sæson, hvor vi vil arbejde hårdt på at få Sofia Hvenfelt og Maria Lykkegaard godt ind.

Linn Blohm udtaler;

– Det er en meget spændende mulighed, der venter mig og det ser jeg frem til. Jeg skal efter mange år i Danmark, prøve kræfter med en ny liga, et nyt land og en ny kultur. Mit ophold i København Håndbold har været helt fantastisk og jeg har trives her fra den første dag, hvilket jeg har kunne se på mit spil. København Håndbold og deres fantastiske fans, har en meget stor plads i mit hjerte og jeg håber, at vende hjem hertil igen.

København Håndbold starter den nye sæson den 15/8, hvor vi spiller første udekamp i pokalturnering mod Roskilde.