For meget larm splitter Københavns fans

Den sorte mur. Et larmende inferno i sektion H. Den flotte opbakning, København Håndbolds fantastiske medrejsende fans skabte i den første DM-finale i Næstved, har resulteret i, at København Håndbolds fans til den tredje og afgørende DM-Finale ikke får samme afsnit, men derimod er blevet delt op i to hjørner med netop sektion H imellem.

København Håndbolds kommercielle direktør Janni Møller Thomsen var overrasket, da hun af NFH’s bestyrelsesmedlem Søren Jakobsen modtog beskeden om, at udebanesektionen var blevet ændret fra endetribunen og sektion H til G og I, altså på hver side af sektionen inde i hjørnerne i stedet for samlet bag mål.

– Jeg har følt mange ting ovenpå den besked, men jeg vælger at være pavestolt. Vores publikum har gjort det så godt, at de nu ikke må stå sammen i Næstved, fordi de lavede for meget larm i den første kamp, men jeg må nok bedrøve NFH. Vores fans tier ikke stille, fordi de bliver splittet op. Tværtimod. Så har de lige tændt for de menneskelige megafonener med den melding, siger Janni Møller Thomsen.

København Håndbold arrangerer bustur til kampen, og der følger mere info, når billetterne er blevet fremsendt. Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier.