Første hjemmekamp i slutspillet

København Håndbold møder i dag kl. 14.00 TTH Holstebro i den første hjemmekamp i slutspillet, og selv om solen skinner, håber cheftræner Claus Mogensen, at der kommer mange tilskuere i hallen.

Slutspillet har allerede budt på overraskelser, og TTH Holstebro bed godt fra sig i den første kamp mod Odense, så der venter tigrene en hård kamp kl. 14.00.
– Vi så onsdag, at en ting er, hvordan sæsonen er forløbet, og at slutspillet bare altid har sit eget liv. Det kræver en masse ydmyghed for hver kamp, hvis vi vil spille os i en semifinale, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– TTH har overrasket positivt ved at spille sig i slutspillet i år, så det er en opgave, vi tager meget seriøst. Det er et hold med en masse duelstærke spillere, og det bliver en vigtig faktor, at vi kan matche dem i det for at holde deres målscore nede. Det er en forudsætning for, at vi sætte vores kontraspil i scene, siger han og understreger:
– Det bliver også vigtigt, vi får bragt en masse bevægelse ind i angrebsspillet, da de kommer langt frem i banen, og det er en dødssynd at blive statiske. Vi øjner en rigtig stor mulighed for at hægte TTH lidt af i kampen om semifnalepladserne, så vi går topmotiverede ind til kampen og håber, vi ser en masse af vores trofaste publikum i hallen.

Kampen starter kl. 14.00, men dørene åbner allerede kl. 13.00, hvor du kan møde flere af klubbens partnere i forhallen, hvor der vil blive delt popcorn ud til børnene, blive skrevet autografer og mulighed for at købe smukke smykker og merchandise.

Dagens kamp præsenteres af Lykkeliga. Vi ses til håndboldfest!

Køb billet på ticketmaster.dk