En udvidet bestyrelse med stærke rødder i den frederiksbergske muld

København Håndbold arbejder kontinuerligt på at styrke klubben sportsligt og kommercielt, og i det arbejde har København Håndbolds bestyrelsesformand ønsket at givet dirigentstokken videre, og på den ekstraordinære generalforsamling blev Per Bjørnsholm valgt som ny formand, mens Mette Gartmann er trådt ind i bestyrelsen.

Sportsligt har København Håndbold rykket sig markant gennem de seneste år, mens den kommercielle del forsat skal styrkes, og afgående bestyrelsesformand Brian Mollerup har ønsket at forlade posten for at andre kræfter kunne træde til.
– Jeg er stolt af den rejse, vi har været på i de mere end 4 år, jeg har været en del af klubbens bestyrelse og senest som formand, hvor vi har flyttet os fra et middelmådigt hold til et tophold. Jeg har ønsket, at der skal andre kræfter til at løfte klubben yderligere, og derfor er jeg glad for, at vi både har udvidet bestyrelsen og fået en kompetent ny formand med håndboldblod i årerne, siger Brian Mollerup, og henviser til Per Bjørnsholms nære relationer i FIF Håndbold, hvor sønnen spiller.

København Håndbold fik på generalforsamlingen takket Brian Mollerup for det store arbejde, og ikke mindst ham til at love, at han forsat ville være nært tilknyttet i klubben.

Den nye bestyrelsesformand Per Bjørnsholm glæder sig over valget og er allerede i gang i hvervet.
– Der er allerede skabt et stærkt fundament i København Håndbold, og jeg vil sammen med resten af bestyrelsen arbejde på, at der kommer et styrket samarbejde med erhvervslivet, andre sportslige organisationer og forhåbentligt udbygge relationerne til Frederiksberg Kommune, der er en af få kommuner, der kan bryste sig af et mesterhold, og det skal vi alle være stolte af, siger han.

Udover Per Bjørnsholms indtræden som formand er Mette Gartmann valgt ind som bestyrelsesmedlem, og Mette Gartmann kommer med et stort erhvervsnetværk og et bankende København Håndbold-hjerte.
– Jeg er både stolt og glad for at have fået muligheden for at træde endnu tættere på København Håndbold, som er en klub, jeg har fulgt tæt siden starten i 2013. Jeg elsker håndbold og er betaget af de vilde kampe med god stemning, ånden i klubben og den spændende rejse mod en topplacering i ligaen – igen i år, smiler Mette Gartmann og forsætter:
– Jeg er stor fan af frivillighed og også den måde, hvorpå holdet altid optræder som rollemodeller for de unge spirer i FIF Håndbold, slutter Mette, der også har en datter, der spiller i FIF Håndbold, og dermed styrker det den lokale forankring og båndet til moderklubben.

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt mandag den 18. marts, hvor skiftet blev effektueret.