En god start på slutspillet

København Håndbold kom godt fra start i slutspillet med en sejr over Nykøbing Falster Håndboldklub på udebane 26-28.

Der var lidt slinger i valsen undervejs, men til sidste fandt tigrene melodien og nappede en sejr over lokalrivalerne fra Nykøbing Falster i slaget om Østdanmark.
– Det blev en perfekt start på slutspillet, men det var godt nok en sejr, der krævede alle ressourcer. Vi startede kampen rigtigt fint, og vi havde et pænt forspring det meste af første halvleg, men jeg synes, vi lavede for mange uprovokerede fejl mod slutningen af halvlegen og følte, at vi burde have ført større end 12-14 til pausen, siger Claus Mogensen, der kunne se tigrene komme bagud efter pausen, men alligevel kæmpe hele kampen:
– Anden halvleg kom vi skævt i gang med, og vi kom også bagud 19.17, men der var det glædeligt, at vi viser ro og moral derfra og resten af kampen. Det var meget positivt og uden tvivl årsagen til, at vi kunne vinde kampen. Det gjorde også, at vi fik marginalerne med os på afgørende tidspunkter, siger han og slutter:
– Jeg vil også sige tak for støtten til de fans, der havde taget turen. Det kunne virkelig mærkes, at de var bag os, og det betyder bare så meget for os. Tak.

Næste opgave for København Håndbold i slutspillet er på lørdag hjemme i Frederiksberg Hallen, når TTH Holstebro kommer på besøg. Kampen spilles kl. 14.00, og du kan købe billet på ticketmaster.dk. 

Kampfakta: 26-28
Tilskuertal: 759
8 Mai Kragballe
6 Anne Cecilie La Cour
5 Jenny Alm
3 Linn Blohm
2 Hanna Blomstrand
2 Maria Lykkegaard
1 Louise Føns
1 Debbie Bont