Flere velkendte brands bag partnerfremgang

København Håndbold har indgået endnu et spændende partnerskab med et stort internationalt brand, og det skaber stor glæde, at Airtox er blevet Champions League partner i klubben.

Airtox har været flot eksponeret til København Håndbolds to første Champions League kampe i Brøndby Hallen og vil også være synlige til den afgørende hjemmekamp mod IK Sävehof d. 18. november kl. 13.45.

Hos København Håndbold er der stolthed over, at det også er muligt at tiltrække store internationale virksomheder. Salgschef Casper Porsgaard udtaler om partnerskabet:
– Hos København Håndbold elsker vi alle former for partnerskaber, store som små, men det er klart, at vi er ekstra glade for at kunne byde velkommen til et stort brand som Airtox, siger han og forsætter:
– Airtox havde et ønske om unik eksponering nationalt og internationalt samt muligheden for at aktivere partnerskabet overfor vores trofaste fans. Og som danske mestre og Champions League deltagere var det fra starten et perfekt match.

AIRTOX’s Desirée Larsen, Chief Communications Officer, udtaler ligeledes om partnerskabet:
– København Håndbold går ligesom AIRTOX efter guldet, og vi vil gerne støtte dem i deres spændende Champions League-eventyr mod de bedste hold i verden, siger hun og fortæller videre:
– Vi ønsker at skabe synlighed omkring vores brand AIRTOX, der udover at have de mest teknologisk avancerede sikkerhedssko også har enormt cool sneakers med de fedeste features i sortimentet.

Vil du deltage i konkurrencen om disse fede sneakers, samt 2 VIP billetter til den afgørende Champions League kamp, så kan du deltage på Facebook. Deltag her.

Vil du støtte København Håndbold i den afgørende kamp – så kan du købe billetter på ticketmaster.dk.