Hjemmebanedebutanter: Fantastisk publikum

Maria Hjertner og Aimée von Pereira spillede tirsdag aften begge deres første hjemmebanekamp i Frederiksberg Hallerne, og vi har fanget dem til at sætte et par ord på oplevelsen.

Maria Hjertner var en af de hele fem hjemmebanedebutanter, der kom i kamp i sejren over TTH Holstebro, og hun fortæller om følelsen af at få den første sejr i hus med København Håndbold:
– Det var bare så utroligt dejligt. Det kan næsten ikke beskrives, hvordan den følelse, jeg stod med efter kampen, er. Vi tog vores første sejr, og det er fantastisk, fortæller hun og understreger, at det ikke var helt uden nerver, hun gik på banen:
– Jeg var meget nervøs og spændt, og jeg har set flere kamp på TV fra tidligere sæsoner, så det at spille her i Frederiksberg Hallen var så fedt, og ikke mindst fordi der var så godt støtte fra publikum gennem hele kampen, men som sagt, så var jeg lidt nervøs og kæmpede med at kontrollere det i starten af kampen, siger hun og slutter:
– Jeg tænkte lidt for meget og lavede desværre derfor fejl, men dem fik vi rettet op på, og jeg er rigtigt glad for, at jeg fik sat nogle bolde i kassen.

Hjertner blev noteret for hele 5 mål fra højre back.

På venstre back blev det til hjemmebanedebut for Aimée von Pereira, der fik brugt en masse kræfter i forsvaret.
– Det var en helt fantastisk følelse at løbe ind i hallen og se og høre alle de folk, der heppede på os, og de blev bare ved gennem hele kampen. De fik mig til at føle mig hjemme, nærmest som om, jeg altid har spillet i klubben, og det var en virkelig rar og tryg følelse i kroppen, fortæller Aimée om hjemmebanedebuten, som hun dog gerne selv føler, hun kunne have præsteret lidt bedre i.
– En sejr føles altid godt, og det er det vigtigste, men personligt er der nogle ting, jeg gerne vil udvikle, men vi vandt, og når alt kommer til alt, så er det de to point, der tæller, siger hun og slutter:
– Jeg tror, at vores vilje til at kæmpe og fighte er det, der ender med at gøre udfaldet på, om vi vinder eller taber. I dag havde vi den rigtige energi og indstilling, så jeg tænker, at vi tager de indre “fighting tigers” med til Aarhus kampen på søndag også.

Kampen på søndag mod Aarhus United kan som altid følges på tophåndbold.dk.