Fantastisk Partnernyhed i København Håndbold

Mens spillerne er gået på en fortjent lille miniferie og diverse landsholdssamlinger, så er kontoret i fuld gang med forberedelserne til når vi igen løber på banen d. 2. januar mod Nykøbing Falster Håndbold.

I dag kan vi glæde os over, at Casper Porsgaard og Jesper Winther fra Skagens Fiskerestaurant er blevet enige om en ny 3-årig aftale.

Det vækker stor glæde i København Håndbold og Casper udtaler:

– Dette er en fantastisk nyhed for København Håndbold. Det betyder blandt andet, at vi fortsat kan tilbyde vores trofaste partnere en unik julefrokost samt et udsøgt Kick-Off arrangement forud for hver sæson de næste 3 år. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Skagen Fiskerestaurant igennem mange år, og vi glæder os over, at vores mange partnere fortsat kan få en unik service samt gode firmaevents på restauranten på toppen af Illum Rooftop.

Der er dog desværre også en lille trist nyhed grundet de nuværende omstændigheder og Casper fortsætter:

– I samråd med Jesper, har vi i år valgt at udskyde årets partnerjulefrokost, da vi ikke mener, at vi kan forsvare at invitere alle vores partnere med de nuværende restriktioner. Vi har i stedet valgt at fokusere på en påskefrokost eller en sommerfest når tiden tillader det. I samarbejde med Jesper, har vi et gavekort klar til alle vores partnere, så de kan invitere deres team og ansatte på en lille middag under mere ordnede forhold. Vi takker Jesper og Skagen Fiskerestaurant for denne fantastiske gestus til vores partnere.

Foruden julefrokost, Kick-Off arrangement, spillermiddag og middag for vores frivillige, er forberedelser til en mulig partnertur til Skagen Harbour Hotel også i støbeskeen til foråret.

Så alt i alt ser vi frem til et fortsat godt partnerskab og takker mange gange for det tætte samarbejde. Husk endelig at besøge Skagen Fiskerestaurant på toppen af Illum Rooftop når I skal forkæles lidt ekstra.

Læs mere om Skagens Fiskerestaurant her – https://skagenfiskerestaurant.dk/.