Et kendt ansigt er vendt tilbage

Byd hjertelig velkommen til Christina Haurum, som forstærker holdet med øjeblikkelig virkning.

I dag kan vi byde velkommen til Christina Haurum, der tiltræder truppen med øjeblikkelig virkning.

Efter et vellykket udenlandsophold i Østrig og Tyskland, er Christina glad for at være vendt tilbage til Danmark og top håndbolden. I sæsonen 2013-15 havde København Håndbold fornøjelsen af at have Christina i truppen, så det dejligt at have hende tilbage i tigerhulen igen.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til at arbejde sammen med Christina, og udtaler;

– Christina er en erfaren og dygtig spiller, som bidrager med et godt humør. Hun er en god stregspiller, som kan bidrage med noget fysisk på offensivt og defensivt. Med Christina i truppen får vi lidt flere muligheder i forhold til stregspillet. 

Christina er glad for igen, at være vendt tilbage til Danmark for at spille håndbold på topniveau i København. Christina udtaler;

– Jeg er utrolig glad for, at have lavet en aftale med København Håndbold, som jeg i forvejen kender og har fulgt siden jeg forlod klubben i 2015. Jeg ser frem til at komme i gang med håndbolden i København efter mit ophold i Tyskland og så glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af truppen. Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at jeg også glæder mig til at møde fansene igen og selvfølgelig opleve den magiske stemning i hallen til hjemmekampene.

Christina Haurum har tideligere spillet for Lyngby, København Håndbold, Ajax København, Hypo Niederösterreich og senest hos Buxtehuder SV i den tyske Bundesliga.

Du kan se Christina i aktion til vores næste hjemmekamp tirsdag den 22. september mod Aarhus United. Christina vil spille med nummer 89 på ryggen.