København Håndbold er videre til kvartfinalen

Lørdag eftermiddag spillede København Håndbold sig i kvartfinale i Santander Cuppen, efter en sejr over Københavnerrivalerne fra Ajax København.
Der var intet givet på forhånd da dommerne fløjtede opgøret i gang og det blev da også en kamp, der svingede frem og tilbage i løbet af de 60 minutter. Cheftræner Claus Mogensen sætter her et par ord på kampen;
– Vi er rigtigt glade for sejren og at vi nu er i kvartfinalen. Det var en kamp, som svingede frem og tilbage. Vi havde en god periode op til pausen, men Ajax kom rigtig stærkt ud til anden halvleg og fik udlignet til 19-19. Der havde Ajax os under pres, men jeg er meget glad for spillernes reaktion, hvor kvaliteten i både forsvar og angreb blev hævet betragteligt, hvilket betød, vi til sidst kunne vinde kampen komfortabelt.
– Pigerne skal have ros for, at da vi var under størst pres, formåede de at nulstille efter en dårlig periode og samle fokus til at levere en flot og stærk afslutning på kampen. Nu glæder til at finde ud af, hvem vi møder i kvartfinalen. Lodtrækningen finder dog først afsted om et par uger afslutter Claus Mogensen.

Og netop hvem København Håndbold, der bliver modstanderen i kvartfinalen får vi svaret på om et par uger, når lodtrækningen sker i forbindelse med afgørelsen af sidste års Santander Cup på herresiden. Nærmere bestemt lørdag den 26. september og du kan følge med når TV2 Sport lodtrækningen i pausen af herrernes finale.

Kampfakta
Resultat: 23-30 (11-15) 

8 Nusser
7 Rej
4 Hjertner
4 Hansen
2 Føns
2 Petersen
1 Hvenfelt
1 Blomstrand
1 Von PereiraPå onsdag den 16 september spiller København Håndbold igen kamp i Bambusa Kvindeligaen, når holdet skal forsøge at vinde to point i Silkeborg-Voel.