En god forsvarskamp gav sejr

København Håndbold vandt fredag aften 26-21 over Silkeborg-Voel, og cheftræner Claus Mogensen var glad for, at tigrene er tilbage på vindersporet.

915 tilskuere havde fundet vej til Frederiksberg Hallen, og fra start gav de god lyd fra sig til stor glæde for tigrene og ikke mindst cheftræner Claus Mogensen.

– Det var en fantastisk følelse at komme i kamp i Frederiksberg Hallen igen, hvor vores trofaste publikum som altid skabte en fed ramme, og det tryk er bare med til at gøre vores hjemmebane til et vanskeligt sted for modstanderne at spille, fortæller cheftræner Claus Mogensen, der så København Håndbold og Silkeborg-Voel følges ad til 2-2, og derefter trak tigrene fra.

– Vi er selvfølgelig også meget glade for sejren, som vi fik grundlagt gennem en god start på kampen. Jeg synes, vi spiller en rigtig god forsvarskamp, mens vi har mere at komme med angrebsmæssigt end det, vi fik vist, fortæller han og slutter:

– Jeg er desuden meget glad for den måde, vi rejste os på efter mandagens skuffelse, og det var vigtigt, vi fik vist det overfor os selv forud for den svære udebanekamp mod Odense i næste uge.

Kampfakta: 26-21 (14-9)
Tilskuertal: 915

Målscorere:
7 Mia Rej
5 Jenny Alm
4 Mai Kragballe
3 Louise Føns
3 Debbie Bont
1 Rikke Ebbesen
1 Myrthe Schoenaker
1 Hanna Blomstrand
1 Annika Meyer

/JMT

Køb billet til næste hjemmekamp mod Aarhus United