EHF Cup: Stort pres

København Håndbold kom bagud 19-12 i det 24. minut i Rumænien, men fandt melodien og vandt med 28-33.

Det så sort ud i første halvleg, da Magura Cisnadie kom foran med 19-12, men tigrene gav aldrig op og kæmpede en vis del ud af kampshortsene for at komme tilbage i kampen, og det lykkedes.
Cheftræner Claus Mogensen fortæller efter kampen med et snert af lettelse i stemmen:
– Puha. Det holdt hårdt. Cisnadie kom med et langt større tryk end i den første kamp, og vi havde store problemer med at afvise deres aggressive spil. Det så lidt sort ud ved 19-12, men nogle gode redninger fra Siri Yde og effektive angreb gjorde, vi kunne gå til pause nede 20-17, forklarer han og forsætter:
– I anden halvleg fik vi lukket godt af i forsvaret, og vi kunne derfra stille og roligt arbejde os i front. Jeg er rigtig glad for den her kamp, hvor vi lykkes med at holde hovedet koldt under stort pres. Jeg synes, vi skal være stolte af holdets præstation i dag.

Kampfakta: 28-33 (20-17) 
Målscorere:
10 Mia Rej
7 Linn Blohm
5 Larissa Nusser
3 Maria Hjertner
3 Hanna Blomstrand
2 Debbie Bont
2 Andrea Hansen
1 Aimée von Pereira

Med dagens sejr over rumænske Magura Cisnadie kan København Håndbold stadig nå EHF Cuppens kvartfinale, men det kræver point på søndag mod Siofok på hjemmebane i Frederiksberg Hallen.

Har du KBH Kortet, så har du selvfølgelig som altid din siddeplads, men har du ikke, så kan du købe din billet på Ticketmaster.dk.