EHF Cup: Fokus på forsvarsspillet

Søndag kl. 11 dansk tid skal tigrene i kamp mod rumænske Magura Cisnadie på udebane, og cheftræner Claus Mogensen ser frem mod opgøret.

København Håndbold landede her til aften i Rumænien, og der er blevet indtaget et godt måltid på hotellet, som er udvalgt af Holstebro RejseCenter. Cheftræner Claus Mogensen fortæller om forvetningerne til morgendagens opgør, der i søndags endte med tre røde kort og mange udvisninger til rumænerne.

– Vi ser frem til kampen i morgen, for det er altid spændende at komme ud og spille europæiske kampe. Der er en stærk fankultur i Rumænien, så vi forventer en fed ramme om kampen. Vi forventer også stærkere modstand end sidste weekend, hvor Cisnadie blev så frustrerede, at de glemte at spille håndbold. Det må vi forvente, de har fået styr på, siger han og slutter:

– Uanset bliver det vigtigt for os at kunne holde fokus på vores forsvarsspil. Hvis vi kan det, så vil det give os gode muligheder for at løbe kontra. De to ting tror jeg, vil få afgørende betydning.

Du kan se kampen kl. 11.00 dansk tid på EHFTV.com. Klik her. 

Næste kamp i EHF Cuppens gruppespil er også den næste hjemmekamp i Frederiksberg Hallen, og det er mod de forsvarende EHF Cup-vindere – ungarnske Siofok.

Køb billet til kampen på Ticketmaster.dk. Har du KBH Kortet, er der selvfølgelig fri entre med det i hånden.