EHF Cup: Slutter af med en sejr

København Håndbold rundede denne sæsons EHF Cup-deltagelse af med en sejr i den sidste kamp på udebane i Kroatien med en sejr på 29-32.

Cheftræner Claus Mogensen var efter aftenens kamp tilfreds med at afslutte deltagelsen i den europæiske turnering med en sejr.
– Det var en god måde at slutte gruppespillet af på. Der var en rigtig fed ramme om kampen med et entusiastisk hjemmepublikum. Derfor var det dejligt at se, at vi i perioder var stand til helt at udspille Podravka i egen hal, siger han og forsætter:
– Forsvarsspillet var meget solidt i første halvleg, og det gjorde det muligt med en række kontrascoringer, og vi lykkedes også med at variere angrebsspillet, så Podravka aldrig fik krammet på os, selv om forsøgte sig med forskellige opstillinger, siger han og afslutter:
– Vi havde fokus på at levere endnu en toppræstation for at tage momentum og selvtillid med ind til onsdagens kamp mod Viborg, hvilket lykkedes til fulde, og nu glæder vi os bare til endnu en topkamp på onsdag i HTH Ligaen.

Kampfakta: 29-32 (13-18)
Målscorere:
7 Mia Rej
6 Louise Føns
5 Andrea Hansen
5 Linn Blohm
4 Larissa Nusser
3 Olivia Mellegård
2 Maria Hjertner