EHF CUP: Et livsvigtigt point

Kelly Dulfer opsnappede bolden med få sekunder igen og scorede til 28-28 i Paris, og København Håndbold holder dermed håbet om avancement i EHF Cuppen i live.

Cheftræner Claus Mogensen måtte se tigrene være bagud det meste af kampen, men over hele linjen blev der kæmpet til sidste fløjt, hvilket udløste det ene point.
– Det var et vildt vigtigt point. Det ene point er forskellen på at være færdig og stadig leve i turneringen, siger Mogensen, der forsætter:
– Jeg synes, spillerne viser en formidabel moral ved igen og igen at komme tilbage efter at have været nede med 3-4 mål.

Inden kampen havde der taktisk været fokus på den stærke stregspiller Crina Pintea, men hun endte alligevel med at skabe hovedbrud til cheftræneren med ni mål.
– Angrebsmæssigt leverer vi en fin præstation ved at score 28 mål, men vi kæmper meget hårdt med at få defensiv stabilitet igennem kampen. Issy spiller i et højt tempo, og det formår vi ikke at få bremset, og derfor får de mange afslutninger tæt under mål, ligesom Pintea kom til at gøre ondt på os, forklarer Mogensen, der inden længe har fødderne på dansk grund igen.

Mandag venter en fridag til spillerne, mens Mogensen allerede har taget fat på forberedelsen til topopgøret mod FCM Håndbold onsdag aften.

Køb billet på ticketmaster.dk

Kampfakta: 28-28 (14-13)

Tilskuertal: 1300

Målscorere:
7 Mia Rej
6 Debbie Bont
5 Jenny Alm
2 Kelly Dulfer
2 Rikke Ebbesen
2 Louise Føns
1 Hanna Blomstrand
1 Anne Cecilie La Cour
1 Louise Svalastog
1 Maria Lykkegaard