Mogensen: Vi skal stå distancen nu

København Håndbold tabte i søndags til Issy Paris med 29-30, og derfor skal tigrene have en sejr med hjem fra Frankring på søndag for at holde spændingen intakt i gruppen.

Siden sejren onsdag aften over Aarhus United har cheftræner Claus Mogensen arbejdet på at forberede tigrene til den opgave, der venter på søndag i Paris, når der er revanche på tapetet.
– Der er nogle ting, vi skal og kan forbedre, og som jeg synes, vi har gode forudsætninger for at tage fat i. Vi blev blandt andet straffet meget hårdt i vores returløb, hvor vores organisering ikke var, som den normalt er, og vi skal forsøge at minimere vores tekniske fejl og unødvendige skud, forklarer cheftræneren, der bliver lidt mere teknisk i sin analyse af, hvad der skal gøres bedre mod blandt andet den stærke stregspiller Crina Pintea.
– Pintea vil altid få afslutninger, og vi kan ikke holde hende fra at score, men vi skal have gjort livet sværere for hende, end vi fik gjort. Vi må ikke stå i ryggen på hende, for der kan hun vride sig fri, så vi skal have besværliggjort det for dem at lave indspillene.

Claus Mogensen har ikke tidligere besøgt den franske klub, men han har set lidt video fra deres hjemmekampe.
– Vi kender ikke så meget til den hjemmebane, der venter. Jeg har set en kamp mod Lada, hvor der ikke var så mange, og det lød ikke til, at der var så meget knald på, men vi forbereder os på, at det kan være anderledes på søndag, og så handler det om at holde fokus, uanset hvilken kulisse der møder os, men vi kan jo godt lide lidt larm, smiler han og slutter:
– Der er virkelig noget på spil nu, så vi skal ned og bevise, at vi kan stå distancen, når der er pres på. Det er den type udfordringer, der også fremadrettet venter os i Europa, og det er en fed udfordring. .

Se kampen på Issy Paris Facebook-side søndag kl. 16.00. Klik her. 

/JMT