EHF Cup: Forfærdeligt uvejr

København Håndbold fik en rigtig skidt start på det europæiske gruppespil, da det blev til et nederlag i Ungarn på hele 36-23.

Cheftræner Claus Mogensen måtte efter 60 minutter se København Håndbold slået af de forsvarende EHF Cup-vindere fra Siofok. Han siger:
– Vi kom i et forfærdeligt uvejr her i Siófok. Egentlig var vi jo ikke langt efter med -4 med 12 minutter tilbage af kampen, men vi kæmpede for at få fodfæste og var hele kampen på bagkant. Vi var ikke på vores bedste i dag i nogen faser af spillet, men må også give kredit til Siófok, som spillede fremragende, siger han og forsætter:
– Specielt Nerea Pena var ondskabsfuld mod os. Hun viste sin klasse. Vi spillede mod en rigtig god modstander og har fået nogle dyre lærepenge med hernedefra. Dem vil vi konvertere til en god præstation mod TTH på onsdag, slutter han.

Næste opgave er som nævnt onsdag ude mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena, og derefter venter kroatiske HC Podravka Vegeta hjemme i Frederiksberg Hallerne den 11. januar. Køb billet her på ticketmaster.dk.