EHF Cup: Tempo over fysik

I dag kl. 17.00 tager København Håndbold fat på EHF Cuppens gruppespil mod de forsvarende EHF Cup-mestre, ungarnske Siofok, der af cheftræner Claus Mogensen anses for at være det stærkeste hold i puljen.

København Håndbold endte i gruppen med de forsvarende EHF Cup-vindere fra Siofok, og holdet fra Balatonsøen tæller flere fysisk stærke profiler, hvorfor Mogensen ikke blæser til kamp på fysikken, men på tempo og taktisk snilde.
– Vi starter med gruppespillets sværeste kamp ude mod Siófok, som jo er forsvarende mester i EHF Cuppen. De har et internationalt snit over sit hold med spillere fra flere nationer og deriblandt også nogle, der hyldes, som nogle af de bedste på deres respektive positioner, siger han og namedropper et par af dem:
– Her kan nævnes Kobetic, der i et årti har været en af verdens bedste venstrebacks, samt playmaker Nerea Pena, der var omdrejningspunktet på Spaniens VM-sølvvindere. Yderligere kan nævnes Tomori og Niombla, som har flere mesterskabsmedaljer og Champions League-titler bag sig, så det bliver en enormt spændende kamp at spille mod et meget fysisk stærkt hold, hvor vores chance ligger i at få spillet op i et højt tempo. Bliver det musklerne, som afgør det, bliver det svært for os, siger han.

Dagens kamp bliver startskuddet til en travl periode for tigrene med masser af kampen og håndboldoplevelser.
– Det er en rigtig spændende periode, vi går i møde, hvor vi skal spille to kampe om ugen. Det giver lidt ekstra motivation at spille de europæiske kampe, hvor man møder andre typer af spillestile og skal matches mod spillere, vi ikke kender så meget til. Jeg ser frem til, at vi skal til tre nationer med stolte håndboldtraditioner, og hvor der også er stærke fankulturer, så der venter nogle interessante oplevelser.

Dagens udebanekamp mod Siofok kan ses på EHF TV kl. 17.00.
Find linket til kampen ved at klikke her. 

Køb billet til de kommende opgør hjemme i Frederiksberg Hallerne ved at klikke her. 

Den. 11. januar kl. 14.00 mod HC Podravka Vegeta
Den 15. januar kl. 19.00 mod Aarhus United
Den 19. januar kl. 13.00 mod Magura Cisnadie
Den 2. februar kl. 14.00 mod Siofok KC

Quote in English:
Head coach Claus Mogensen:
– The first match in the group play is the hardest, as we are playing the defending EHF Cup winners from Siofok in Hungary. They have an international team with a lot of profiles counting Kobetic, Nerea Pena, Tomori and Niombla. We are going up against at very strong team, so our chance is to play with speed. If it becomes a game, where the muscles will determinate who wins, it will be difficult for us.