Der venter en håndbold-lækkerbisken

Cheftræner Claus Mogensen spår, at der tirsdag aften bliver spillet en fremragende håndboldkamp i Viborg - den direkte duel om andenpladsen.

Onsdag kl. 18.30 fløjter den ene af dommerparret Morten Lethan og Mik Trustrup op til duel mellem hjemmeholdet Viborg HK og København Håndbold i HTH Ligaen. Viborg HK og København Håndbold har lige mange point efter de første 19 ud af 26 kampe.

Cheftræner Claus Mogensen glæder sig til at gæste traditionsklubben Viborg HK.
– Det er en kamp, vi ser frem til med glæde og spænding. Jeg er sikker på, det bliver en fremragende håndboldkamp, da Viborg har vist stor styrke siden nytår, og vi synes også selv, vi har været velspillende de sidste par uger, forklarer han og uddyber:
– Viborg har en meget stærk defensiv, hvor det bliver vigtigt, at vi er grundige i spilopbygningen for at få skabt gode scoringsmuligheder. Samtidig har vi også respekt for Viborgs angrebsspil, der besidder både stor skudstyrke og gennembrudskraft, så vi har får brug for en kompakt defensiv, siger han og slutter:
– Som nævnt er jeg sikker på, det bliver en rigtig god kamp med både godt spil og høj intensitet, og en kamp begge hold rigtig gerne vil vinde, så de der ikke kan tage turen til arenaen og støtte op, de kan glæde sig til at se den i TV.

Kampen sendes kl. 18.30 på TV2Sport, og den kan som altid også følges på tophaandbold.dk.