Der skal uddeles københavnske bøllebank i Viborg

Så skydes slutspillet i gang igen, hvor vi skal forsøge at følge op på de flotte takter i Ikast. Dagens modstander hedder Viborg HK, og cheftræner Bo Spellerberg kommer her med dagens optakt til kampen.

-“Påskeæggene fra togtet til Ikast er for længst fortæret, og tigrene har efter en meget lang landsholdspause fået appetit på at forsøge at hente endnu en slutspilssejr i det jyske.

I landsholdspausen fik vi en virkelig flot landsholdsdebut til Helene Kindberg og en EM-kvalifikation til vores Super Woman Brandenborg og det færøske landshold. Længe leve rigsfællesskabet. Kim M og Holland klarede også strabadserne og spillede sig med til det kommende OL i Paris.

Set med københavner-brillerne er det fedt, at alle vores landsholdsspilere har været med til at bidrage for deres landshold, og endda vælger at komme tilbage skadesfri. Det kunne jo næsten ikke være bedre.

Vi har også hygget os herhjemme imens. Der er blevet spillet en del volleyball til opvarmning, hvilket jeg personligt synes har været sjovt. Andre spillere, som f.eks. vores venstre fløje, som IKKE hedder Freja Cohrt, har nok haft en anden oplevelse. Jeg må i øvrigt rose personen for virkelig at forsøge at holde humøret højt, selvom hun har haft en tung periode i diverse opvarmningsspil. Det minder mig om, at hun ikke lige har været forbi med den kakao mælk, hun skylder fra i går. Der er jo en lang tur i vente, så mon ikke den dukker op undervejs.

Tilbage til håndboldbanen og bøllebankene. Det skal jo ikke forstås bogstaveligt, og man skal måske passe på, hvordan man udtaler sig. Min tidligere holdkammerat og spanske håndboldlegende Mateo Garalda tog det måske lidt for bogstaveligt en af de sidste gange, jeg mødte den nuværende Viborg træner på banen. Her måtte Ole sande, at det ikke er en god idé at tirre en spanier, der var med i flere af de legendariske opgør i CL-finalerne mellem Barcelona og Zagreb i 90’erne. Iskoldt og uden dommerne bemærkede det, kostede det Ole en ordentlig en på hovedet og en tur i gulvet. Retfærdigvis blev episoden fanget på video og gav med rette 3 dages karantæne efterfølgende.

Så for at slå det helt fast er det kun på cifrene, at vi vil forsøge at uddele bøllebank… Det bliver desværre nok rigtig svært.

Skulle det gå helt galt, kan vi måske trøste os med, at Mikkels mor har annonceret, at der bliver bagt lidt lækkert til turen hjemover. Så helt galt kan det ikke gå!”

Så til dagens gode spørgsmål.
Får jeg mon min kakaomælk i dag?
Hvor mange gange trykker Ole Bitsch på timeout knappen i dag?
Bager Mikkels mor muffins fra himlen eller hvad finder hun på?
Kigger borgmesteren forbi og hilser på en af sine gamle disciple?

Rigtig god kamp.