DMT Værktøj ny partner i København Håndbold

DMT Værktøj, leverandør af professionelt kvalitetsværktøj, er ny partner i København Håndbold. Partnerskabet markerer en spændende samarbejdsforbindelse, der vil kombinere ekspertisen inden for værktøjsbranchen med sportsverdenens dynamik og energi.

Gennem dette partnerskab vil DMT Værktøj bidrage til klubbens mål om fortsat fremdrift og succes på og uden for banen. Her træder DMT Værktøj også ind i vores erhvervsklub, hvor de kommer til at bringe en ny branche i vores portefølje af i forvejen stærke interessenter.

Salgs- og eventchef Nikolai Vilsbøll, udtaler;
-”Vi glæder os over at have fået en ny stærk partner med ombord. Mick og DMT Værktøj, kommer til at bidrage med et nyt brancheområde, som vi pt. ikke har i vores erhvervsnetværk.
Derudover glæder vi os over, at DMT Værktøj har fundet vores eksponeringsmuligheder interessante, og vi glæder os til at have dem med den resterende del af sæsonen og ikke mindst i hele næste sæson.”

Direktør Mick Mikkelsen, udtaler;
-“Vi er begejstrede over at indgå dette partnerskab med København Håndbold. Allerede fra vores første dialog med København Håndbold har vi følt at de deler vores vision om kvalitet og professionalisme. Vi ser frem til at stå sammen med København Håndbold og støtte dem i deres fortsatte succes på og uden for banen.”

For mere information om DMT Værktøj og deres produkter og tjenester, besøg venligst www.dmtv.dk.

København Håndbold byder dem velkommen til som ny SØLV PARTNER.