Debutant på Damelandsholdet

Om kun få uger samles kvindelandsholdet forud for Golden League på hjemmebane i Danmark. Der venter Danmark tre spændende testkampe, mod Norge Montenegro og Frankrig og det er ikke kun den nye landstræner, Jesper Jensen, der får debut.
I blandt de 19 udvalgte spillere, er der fundet plads til København Håndbolds unge højre fløj, Andrea Hansen.

I maj måned fyldte hun 20 år og om kun få uger kan hun skrive Damelandsholdet på sit CV. Andrea Hansen har gjort sig godt bemærket, efter en stabil sæson i det forgangene år og en god opstart i den indeværende sæson. København Håndbold er utrolig stolte af Andrea og ser frem til at støtte hende i sine fremtid på Damelandsholdet.


København Håndbold fangede hovedpersonen til en lille snak på vej mod Silkeborg-Voel kampen i går.

KBH: Andrea, stort tillykke med udtagelsen. Hvordan føles det at være en del af de 19 udvalgte spiller?

Andrea: Først og fremmest blev jeg rigtig glad da jeg så indkaldelsen, men samtidig også meget overrasket. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle deltage i en uge med træninger og kampe med nogen af de allerbedste spillere.

KBH: Hvad ser du mest frem til under det kommende Golden Leauge?

Andrea: Jeg ser frem til en uge, hvor jeg også skal lære en masse og så glæder jeg mig bare til hele oplevelsen.

KBH: Har du tænkt over, hvad du kan tage med tilbage til klubben når ugen er slut?

Andrea: Jeg tror jeg kan tage en god portion selvtillid med tilbage til klubben. Jo flere oplevelser jeg får, jo mere erfaring får jeg også og det tror jeg også er noget jeg kan få gavn af herhjemme.

Der venter Andrea en stor oplevelse og cheftræner Claus Mogensen er enig med hovedpersonen om, at erfaring er godt at tage med sig fra samlingen.

– Det har igennem flere år været tydeligt, at Andrea er et stort talent. Hun har altid været en god afslutter med et rigtig godt indspring. Nu har hun over de seneste sæsoner vist, at hun holder et højt niveau også når hun er oppe i mod de bedste keepere på internationalt plan. Da hun samtidig har udviklet sit forsvarsspil, synes jeg egentlig det er en ganske naturlig udvikling at hun nu er en del af Jesper Jensens 19 udvalgte spillere.

– Andrea kommer til at tage en masse erfaring med sig fra sådan en samling, og så tror jeg da også hun kan få et par fif med på vejen, som hun kan bruge når hun vender tilbage til tigertrøjen.

 

København Håndbold ser frem til at se Andrea og vores 5 andre landsholdsspillere i aktion, når de drager afsted på samlinger i deres respektive lande.

Men før vi sender dem afsted, skal de og resten af holdet i kamp på tirsdag den 22. september kl. 20.00, når Aarhus United besøger Frederiksberg-Hallerne.
Du kan købe billet til kampen på www.ticketmaster.dk