Claus Mogensen: en rigtig god første halvleg

Det blev til to point da København Håndbold i går aftes kæmpede sig til en sejr over Silkeborg Voel KFUM.
En godt spillet første halvleg viste sig at være nok til at sejre over Silkeborg-Voel KFUM. København Håndbold kom uskarpe tilbage efter pausen og Silkeborg-Voel KFUM indhentede hurtigt det tabte fra første halvleg og i kampens sidste minutter måtte København Håndbold stille skarpt for at få sejren med hjem.
Vi fangede Claus Mogensen til en kommentar kort efter kampen.
– Vi er meget lettede over at komme afsted med de 2 point her til aften. Det blev tæt til sidst, og det er positivt, at vi evnede at vinde kampen da vi kom under stort pres mod slutningen. Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi endda har mange ukvalificerede afslutninger. Derfor kunne halvlegsføringen have været større end 17-11.
– Vi så kommer utroligt uskarpe ud til anden halvleg og Silkeborg kommer med et andet tryk. Kampen ved at glide ud af hænderne på os, hvilket er klart utilfredsstillende. Dog var det som sagt positivt, at pigerne evnede at holde hovedet koldt, da det virkelig gjaldt i kampens sidste minutter.

– Vi tager nogle positive ting med hjem, men vi har også en klar vished om, at vi har noget at arbejde med. Det retter vi op på til på tirsdag, når Aarhus United kommer på besøg.

Kampfakta
Resultat: 26-28 (11-17)
Målscorer:
9 Rej
8 Hjertner
4 Hansen
3 Nusser
2 Føns
2 Blomstrand

På tirsdag den 22. september skal holdet i kamp igen og hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, kan du gøre det lige her: www.ticketmaster.dk