Cheftræner Rasmus Overby har fokus på eget spil til dagens kamp i Esbjerg

Vores cheftræner Rasmus Overby sætter ord på sidste uges derbysejr over Ajax, og giver sine tanker omkring dagens stjernespækkede modstander i Team Esbjerg.

Hvordan er humøret i truppen ovenpå sejren i lokalbraget over Ajax København?

Humøret er godt i truppen og vi var glade for at vinde København derbyet. Vi spillede en flot forsvars kamp med en god målmands indsats, men har forbedringspotentiale i angreb – kontra spillet.

Hvad har fokus været op til kampen imod Team Esbjerg?

Vi har valgt at have fokus på vores eget spil her i starten af sæsonen og dermed også til denne kamp. Vi skal hele tiden udvikle det kollektive spil og få flere til at blomstre individuelt. Team Esbjerg er et verdensklasse hold og bliver en stor mundfuld. Vi går til opgaven med hovedet højt og klar til at kæmpe for København og stjæle 2 point med hjem til Sjælland.

Hvad bliver for dig kampens nøgleduel?

Det bliver spændende at se om vi kan stå imod den individuelle kvalitet Team Esbjerg kommer med og det internationale tryk de har i spillet. Vi kommer på en stor opgave med at få styr på de norske stor stjerner Henny Reistad og Nora Mørk.  Derudover glæder vi os til at spille imod vores gamle holdkammeret Amalie Milling som alle har et stort kendskab til.

Kampen mellem Team Esbjerg og København Håndbold vises på TV2 PLAY – kampstart er kl. 20.30 i Blue Water Dokken.