Champions League: Puljen er udtrukket

Fredagens lodtrækning sendte København Håndbold i pulje med det russiske storhold Rostov Don, de svenske mestre IK Sävehof og storsatsende, franske Brest Bretagne.

Det blev kun til en ud af tre ønskede modstandere fra cheftræner Claus Mogensen, da der i dag blev trukket lod til Champions League, men alligevel ser han muligheder i den pulje, tigrene er havnet i.

– Det er en hård lodtrækning med både Rostov og Brest, som i min vurdering begge er kandidater til Final4. Det er selvsagt en stor opgave, men vi er jo altså også med i Champions League nu, hvor vi møder de bedste, så jeg er begyndt at glæde mig til de opgør, fortæller han og uddyber:
– Fra tredje lag er jeg godt tilfreds med at undgå FTC, så jeg anser Sävehof for at være en fin modstander at trække derfra. Det bliver også et specielt møde for flere af vores spillere, der har en fortid i den svenske klub. Og så må vi sige, at der lige i den runde er en fordel ved en kort rejse i det tætte program, siger Claus Mogensen, der hvis København Håndbold spiller sig videre til mellemrunden bliver parret med pulje A, som Odense Håndbold endte i sammen med Buducnost, Metz og Larvik.
– Hvis vi lykkedes med at komme videre, så venter der os nogle interessante modstandere. Jeg vurderer, at Buducnost, Metz og Odense er meget lige, og jeg tror, det bliver de tre, der går videre, siger han og slutter:
– Det er opskriften på et fantastisk spændende håndboldefterår.

Forventeligt falder kampene, som følger (men kan ændres af EHF og Rettighedshaverne): 

Runde 1  –  6-7. oktober 2018  –  København Håndbold vs. Brest Bretagne

Runde 2  –  13-14. oktober 2018  –  IK Sävehof vs. København Håndbold

Runde 3  –  20-21. oktober 2018  –  København Håndbold vs. Rostov Don

Runde 4  –  3-4. november 2018  –  Rostov Don vs. København Håndbold

Runde 5   –  10-11. november 2018  –  Brest Bretagne vs. København Håndbold

Runde 6  –  17-18. november 2018  –   København Håndbold vs. IK Sävehof.

Hvis du har KBH Kortet, har du naturligvis en nummereret siddeplads til alle København Håndbolds kampe. Også i Champions League.

Da København Håndbolds arena Frederiksberg Hallen ikke kan godkendes til Champions League, spilles ovenstående kampe i Brøndby Hallen.