Byd Safeday velkommen i København Håndbold

Vi er enormt glade for at kunne byde endnu en partner velkommen i København Håndbold. Vi vægter et stærkt og bredt netværk, hvor vi ønsker at have så mange brancher repræsenteret som muligt. Her er Safeday et super godt match, og kommer til at kunne tilbyde noget nyt til vores i forvejen stærke erhvervsnetværk.

Safeday.dk blev stiftet 1. maj 2014 og i 2019 et ApS. Vi arbejder med sikkerhed: beredskabsplaner og sikkerhedsplaner til event m.m. samt udføre førstehjælpsvagter med kompetente samaritter. Vi har bland andet været sikkerhedsansvarlig for Tour De France 2022 i Målbyen Nyborg og nu også ved Royal run 2023.
Vi kan tilbyde brand-og førstehjælpskurser her under varmt arbejde.

Salg af brandsluknings- og førstehjælps udstyr.

Salg af hjertestarter samt årlig eftersyn af disse.

Safeday.dk er lands dækkende.

Vores slogan er JERES SIKKERHED VORES ANSVAR.

Direktør Louise Svalastog udtaler omkring partnerskabet;

-“Vores erhvervsnetværk får tilknyttet endnu en kompetent partner i form af Jan og Per fra Safeday. Jan har været inviteret som gæst til vores netværksmøder og VIP arrangementer til kampene, og ovenpå oplevelserne herigennem er Safeday nu officielt partner hos os.

Det er en historie jeg er enorm stolt af kunne fortælle, for det fortæller om hvor godt og åbent et netværk vi har fået opbygget. Vores netværk bygger på relationer og man møder hinanden i øjenhøjde, og det er med til at skabe en tryghed og et nærvær så man føler sig velkommen, selv som gæst. Så der skal lyde en rigtig stor tak til vores erhvervsnetværk hovedstadensstærkeste”

Byd Safeday velkommen i klubben.