København Håndbold henter Helene Kindberg

København Håndbold kan med stor glæde i stemmen, i dag præsentere Helene Kindberg som ny København spiller for den kommende sæson. Helene Kindberg vender dermed tilbage til hovedstaden, efter mange år i det jyske. 

 

Helene Kindberg spiller i dag for Silkeborg-Voel KFUM og er i gang med en rigtig stærk sæson, hvor hun i øjeblikket er at finde på 8. plads over ligaens MEP’s, foran vores netop egen Stine Jørgensen på 9. pladsen. Hun er også at finde på ligaens 5. plads over topscorer i denne sæson, og bliver en vigtig spiller for os i den kommende sæson, hvor hun kommer til at danne makkerpar med Clara Skyum Thomsen på højre back.

 

Direktør Louise Svalastog udtaler;
– “Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Helene Kindberg for den kommende sæson. Med erhvervelsen af Kindberg er vi ifølge mine øjne i besiddelsen af de 2 absolutte største talenter på højre back, hvilket jeg synes er et stærkt statement at sende.
Helene er allerede en stor profil i den danske håndbold liga og så sent som i tirsdags, så vi nogle af de kvaliteter hun besidder både defensivt og angrebsmæssigt. Vi glæder os derfor til at hun trækker en København Håndbold bluse over hovedet.

Hun er en spiller som både spillemæssigt og identitetsmæssigt passer perfekt på den rejse vi er på. Her tænker jeg specielt på fokusset på unge danske talenter og meget gerne de spillere som i forvejen har rødder i hovedstaden.”


Helene Kindberg udtaler;

– “Jeg har valgt at skifte til København Håndbold, da jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubbens setup, værdier og trænere. Det er en meget professionel klub, som har fokus på sammenholdet og at udvikle spillere og derved ser jeg det som den perfekte klub for, at jeg kan rykke mig yderligere som person og håndboldspiller. Deres spillestil passer rigtig godt med den måde jeg selv gerne vil spille håndbold på og jeg ser frem til at kæmpe i den sorte trøje fra næste sæson af.”

 

Byd Helene Kindberg velkommen i København Håndbold fra sæsonen 2023-24. Kindberg vil bære trøjenummer 2 i København Håndbold.