Blue Water Shipping bliver ny stor partner i København Håndbold

I dag kan vi byde velkommen til endnu en ny partner, som har valgt at støtte op om København Håndbold. Det globale logistikbrand Blue Water Shipping bliver ny stor partner i København Håndbold og vi er endnu engang virkelig stolte over, at vi formår at tiltrække en velkendt og stor virksomhed som Blue Water Shipping til vores partnerkreds. Blue Water Shipping bliver både en fast del af netværket samt synligt eksponeret i Frederiksberg Hallen.

Blue Water Shipping er en globalleverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Siden firmaet blev grundlagt for 49 år siden, har det været deres ambition at tilbyde kunderne branchens bedste service og højeste kvalitet, hvilket matcher perfekt med vores værdier.

Om det nye samarbejde udtaler Lars Engelhardt fra Blue Water Shipping; 
-” Vi har været på udkig efter et professionelt netværk i Storkøbenhavn og efter flere gode møder samt en positiv gæsteoptræden i netværket var der ikke tvivl om, at vi skulle være en del af  København Håndbold. Foruden det stærke netværk, så ønsker vi også at støtte op om den professionelle håndbold lokalt i København sammen med vores kunder. Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang og til at støtte op om klubben på og udenfor banen.

Den samme glæde udstråler direktør Casper Porsgaard og udtaler;
-“Vi er altid glade for nye partnere som ønsker at støtte op om vores klub, men denne gang er vi ekstra glade, da Blue Water Shipping bliver en ny stor partner. Vi har haft flere gode møder og heldigvis føler begge parter, at vi kan bidrage til hinanden, så vi er sikre på, at det er et rigtig godt match. Nu glæder vi os til at byde Blue Water og deres samarbejdspartnere indenfor i Frederiksberg Hallen til de kommende hjemmekampe.

Byd venligst Blue Water velkommen i klubben.

Husk at du allerede nu kan købe din billet til vores næste hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold hos Ticketmaster. 
Vi ses den 15. september kl. 18.30.