Mogensen: Jeg er glad for det lykkedes at få uafgjort

Lørdag eftermiddag skete det vi havde ventet på i mere end et år. 
Tilskuere og partner var tilbage i hallen, da vi løb på banen til sæsonens første hjemmekamp og de fik masser af spænding for pengene.

Det var ganske enkelt magisk at opleve, hvordan alle der var tilstede i Frederiksberg Hallen stod klar med den helt store klapsalve, da vi løb på banen. Der er ingen tvivl om, at det er det vi har savnet allermest. Det lykkedes dog desværre ikke at fuldende den fantastiske stemning med 2 point, men vi glæder os over at vi formåede at spille os til uafgjort i allersidste sekund.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler; 
– “Puha. Så blev hjemmebanesæsonen skudt i gang med noget af noget af en afslutning. Jeg er glad for det lykkedes os at spille os til uafgjort i det sidste sekund, men vi må bare konstatere, at det var et lidt heldigt point. Vi ærgrer os alligevel over, at vi ikke formår at få begge point, fordi jeg synes vi har flere muligheder for at slå et afgørende hul undervejs. I de situationer er vi bare for uskarpe, så der skal vi lære at være mere kyniske.”

-“Derudover vil jeg gerne sige tak til alle dem der tog sig tid til at give os den bedst mulige opbakning i dag. Det var helt ubeskriveligt at se tilskuere på tribunen igen, og jeg glæder mig allerede til at vende tilbage til vores kamp mod Skanderborg den 15. september.”

Holdet skal dog allerede i aktion igen på onsdag, når turen går til Esbjerg.
Du kan følge kampen på Tophåndbold.