Blomstrand: En drømmestart på oktober

Hanna Blomstrand blev topscorer i fredagens sejr over Aarhus United med 7 mål på 7 forsøg, og derudover lavede hun et par assist og tilkæmpede sig straffekast. Hun var her, der og alle vegne.
Den svenske landsholdsback blev efter kampen mod Aarhus fremhævet af cheftræner Claus Mogensen, men selv krediterede hun hjemmepublikummet i Frederiksberg Hallen for hendes indsats.
– Jeg lykkedes og spillede godt i kampen, fordi at vi endelig spillede på hjemmebane. Det er så dejligt med al den støtte fra publikum. Det betyder, at både jeg og alle på holdet har en optimal opladning og indgang til kampen. Vi var virkelig klar til kampen, og jeg synes, det var rigtigt sjovt at spille, fortæller hun og glæder sig over, at sejren er et godt afsæt til det kommende tætte program.
– Jeg kunne ikke have drømt om en bedre start på den periode, der nu venter. Der kommer mange kampe, og det bliver helt sikkert hårdt, men også sjovt. Det var godt for os at starte med en sejr, for det bringer en masse positiv energi med os videre, slutter hun.
Næste hjemmebanekamp for Blomstrand og resten af holdet er mod NFH den 18. oktober, men inden venter FCM Håndbold i Ikast og franske Dijon Bourgogne i EHF Cuppen.
Der er stadig få siddepladser til opgøret mod NFH.
Køb dem på ticketmaster.dk 
/JMT