Banggaard: Jeg havde ikke forventet en finaleplads

På lørdag afvikles den 2. DM-finale, og efter sejren i Arena Næstved er det nu blevet tid til den totalt udsolgte hjemmekamp i Frederiksberg Hallen for København Håndbold. Det er en kamp som assistenttræner Troels Banggaard glæder sig til at opleve på nærmeste hold.

Der bliver propfyldt i Frederiksberg Hallerne på lørdag den 20. maj, når den 2. DM-finale skal spilles på hjemmebane. Billetterne blev lynhurtigt revet væk, og der er totalt udsolgt til kampen, som kan ende med at afgøre mesterskabet efter den flotte udesejr på 29-26 over Nykøbing F. Håndboldklub i den 1. DM-finale. Det er første sæson at assistenttræner Troels Banggaard er en del af København Håndbold, og han ser frem til at skulle spille endnu en finalekamp.

– Jeg glæder mig meget til at tage endnu et skridt med det her fantastiske hold, og denne type kampe er med til at flytte os på den udviklingskurve vi arbejder med hver dag. Jeg glæder mig også til at mærke den elektriske stemning, som helt sikkert kommer til at være i den propfyldte hal, og alt det der helt sikkert kommer til at foregå rundt om kampen vil først for alvor synke ind dagen efter, når jeg får mulighed for at gense kampen på tv. Under kampen har vi fuldt fokus på det vi kan gøre noget ved, nemlig det der foregår inde på banen, fortæller Troels Banggaard.

– Hvis jeg var blevet spurgt inden denne sæson om vi ville stå i den her finale nu, så havde jeg nok grint lidt af det. Det havde jeg bestemt ikke forventet, og jeg er dybt imponeret af den måde hele truppen arbejder på. Samtidig kan vi nu også rent sportsligt leve op til det niveau, som jeg synes at resten af organisationen i klubben ligger på. Der er nogle fantastiske rammer i klubben, og nu er vi ved at være der sportsligt også, siger assistenttræneren, som også har en opfordring til alle tilskuerne i hallen på lørdag.

– Jeg ved at alle vores tilhængere i hallen vil støtte os ubetinget igennem hele kampen, og det betyder rigtigt meget for os. Samtidig vil jeg også gerne opfordre alle til lige at stoppe op og nyde nuet, og den kæmpe bedrift som det har været at komme hele vejen til hvor vi er nu. Det er ikke hver dag at man spiller om DM-guld, og uanset hvordan det ender kan vi være mere end stolte af denne sæson, slutter Troels Banggaard.

Uagtet hvad resultatet bliver af kampen, så er det sæsonens sidste hjemmekamp, og alle tilskuere bedes komme i god tid, så der kan skabes en god stemning om den store finalekamp. Alle hjemmeholdets fans opfordres ligeledes til at komme i sort tøj, så der ikke er nogen tvivl om hvem der er på hjemmebane denne gang.

Alle tilskuere der kan undgå at tage bilen med, opfordres til det, da der er begrænsede parkeringsmuligheder ved hallen. Hvis man ønsker at komme i bil, bør man være i god tid. Man kan evt. benytte betalingsparkeringspladsen ved K.B. Hallen.

Læs mere om hvordan du finder vej til Frederiksberg Hallen ved at klikke på knappen nedenfor.

Kampen sendes på TV2 fra kl. 16.10, så der er også mulighed for at følge DM-finalen direkte selvom man ikke har fået billet til kampen.

/KK

Find vej til Frederiksberg Hallen