Anne Tolstrup er ude resten af 2021.

Lørdag den 2. januar 2021 blev ikke den dag Anne Tolstrup Petersen havde håbet på.
Anne Tolstrup Petersen faldt uheldigt i kampen mod NFH efter et kontraløb og dommen er desværre som frygtet.

Anne har overrevet sit korsbånd i højre knæ og skal derfor opereres snarest muligt. Hun ventes derefter ude indtil januar 2022.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

Det er som for alle andre, der får den skade, meget tragisk for Anne. Endnu mere malurt i bægeret er det, at det skete i hendes nok bedste kamp i denne sæson. Hun leverede en kæmpe indsats og havde en stor andel i vores sejr mod NFH. Anne har allerede vist motivation til at udvikle sig på forskellige parametre, som skudteknik og styrke, så jeg er overbevist om, vi får en endnu bedre udgave af Anne tilbage, når hun har overstået skadesforløbet. Vi kommer selvfølgelig til at savne Anne rigtig meget både på og udenfor banen, hvor hun også har vist sig som en god og motiverende holdkammerat.

Anne Tolstrup Petersen udtaler;

Det var naturligvis ikke sådan jeg havde tænkt mig, at 2021 skulle starte. Jeg er naturligvis rigtig ked af det og jeg blev virkelig ulykkelig da jeg fik dommen. Men nu har jeg valgt at se fremad og kun fokusere på at komme stærkt tilbage. Jeg sætter kæmpe stor pris på alt den opbakning jeg har fået og det giver mig masser af styrke og motivation til at komme videre og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage på banen igen.

Anne Tolstrup er heldigvis havnet i de bedste hænder hos vores sundhedsstab. Hele København Håndbold vil i den kommende tid stå bag Anne og hjælpe hende til at komme tilbage på håndboldbanen i det nye år.