Andrea Hansen er udtaget til U19-EM

Efter en flot sæson i København Håndbold, har U19-landstræner Flemming Dam Larsen, udtaget Andrea Hansen til U19-EM, der afvikles i Ungarn her til sommer.

Hun er 19 år gammel, og har siden sidste sommer været en fast del af København Håndbolds’s spillertrup. Hun fik dog allerede sin debut i den sorte trøje i foråret 2018, da hun blev sendt på banen i EHF Cuppen mod franske Dijon Bourgogne, hvor hun ligeledes scorede et mål i sin første kamp for København Håndbold.
Siden dengang har Andrea scoret mange mål for klubben, og nu er hendes flotte præstationer i København Håndbold, udmøntet sig i en udtagelse til det kommende U19-EM, der afvikles i Györ i Ungarn her til sommer.

Selvom sommerferien dermed bliver formindsket for Andrea Hansen, glæder hun sig naturligvis over EM-udtagelsen.
– Jeg blev selvfølgelig super glad, da jeg så mit navn på listen med de 16 spillere, som var blevet udtaget til EM. Jeg glæder mig til at komme ned og vise noget af det spil frem som jeg har lært i løbet af det seneste år i København håndbold og bruge to uger sammen med nogle skønne piger i Ungarn, siger Andrea Hansen.
Sammen med resten af de unge talenter rejser Andrea Hansen til Ungarn i starten af Juli, i bestræbelserne på at få EM-metal med hjem til Danmark, og Andrea forventer at Danmark kan være med i kampen om medaljerne.
– Jeg forventer, at vi som hold kan være med der, hvor det er sjovt samt være med til at spille om EM-medaljer. Den forventning tror jeg meget på især efter vores seneste samling, hvor vi var samlet i Svendborg. Her synes jeg at vi havde en rigtig god samling med nogle gode træninger, siger Andrea Hansen.

Danmark er havnet i gruppe B, hvor kampprogrammet for de tre indledende kampe ser således ud:
11/7 kl. 16.30 Danmark-Kroatien
12/7 kl. 16.30 Holland-Danmark
14/7 kl. 14.30 Tyskland-Danmark

Læs mere om  spillertruppen og udtagelsen til U19-EM lige her
Andrea Hansen præsenteres af KOJ Regnskabsservice.