Sando solgt til Buducnost

København Håndbold har indgået en aftale med ZKR Buducnost, så Emily Stang Sando kan forsætte karrieren på det montenegrinske storhold, der i den kommende sæson også er at finde i Champions League-turneringen.

Emily Stang Sando er kommet tilbage i landsholdsvarmen på det norske A-landshold, og i kølvandet på en flot sæson for København Håndbold i både Champions League og HTH Ligaen, har ZKR Buducnost ønsket at tilknytte den norske keeper.
– Jeg er meget taknemlig for, at klubben giver mig lov til at rejse. Det er flot, at København Håndbold sætter mig og mit ønske foran dem, det er stort. Jeg har haft et rigtigt godt år i København. Vi har sportsligt gjort det godt i Champions League, og det bliver svært at rejse fra de søde piger på holdet, og klubben, hvor der er styr på tingene, og jeg hele tiden er blevet behandlet rigtigt godt, men det er en mulighed, jeg ikke kan sige nej til og glæder mig til, siger Emily Stang Sando, der kom til København fra Odense i sommeren 2018.
– Emily er en fantastisk pige og en dygtig målvogter, som vi har været glade for at have i klubben det sidste år, og som vi gerne ville have beholdt. Da denne henvendelse fra vores Champions League-modstandere fra Buducnost kom, ville vi ikke stå i vejen for et skifte, hvor hun også i den kommende sæson skal spille Champions League og kan få et håndboldeventyr i Østeuropa, og vi kunne finde en passende godtgørelse for at lade hende gå, siger adm. direktør Janni Møller Thomsen.

København Håndbold kommer ikke til at mangle en målvogter, da positionen allerede er godt dækket ind.
– Vi står stadig godt rustet på målvogterpositionen med rutinerede Johanna Bundsen og unge Amalie Milling, der har udviklet sig fantastisk det sidste år og nu kan tælle tre A-landsholdskampe, så jeg er ikke bekymret, siger cheftræner Claus Mogensen, der ønsker Emily Sando alt det bedste i Buducnost.

Emily Stand Sando nåede 46 kampe for København Håndbold.