Lykkelig AC: Vi skal være forældre

Det gik ikke ubemærket hen, da Anne Cecilie La Cour ikke var med i Ikast til den første semifinale, og sandheden var ikke, at hun havde roskilde-syge, men derimod at hun er i lykkelige omstændigheder og skal være mor til november.

Anne Cecilie La Cour og kæresten Mads Knutzon skal være forældre til november, og derfor blev kvartfinalen mod Silkeborg-Voel sæsonens sidste for AC.
– Jeg har det rigtigt godt nu. Vi er lykkelige og glæder os til at blive forældre, stråler højrebacken, der dog har været gennem lidt af en følelsesmæssig rutschebanetur de seneste måneder.
– I begyndelsen var det rigtig hårdt, fordi jeg har haft kvalme og skulle holde det hemmeligt, men også den bedste tid, fordi vi jo har været lykkelige over, at vi bliver forældre, fortæller hun og forsætter:
– De sidste to uger har været de værste. Vi fik foretaget en moderkagebiopsi, fordi vi lå i den høje risikogruppe for at barnet havde en kromosomfejl, hvilket satte alt lidt på stand-by, indtil vi fik svar på det. Det gjorde vi i går, og alt er heldigvis, som det skal være. Det har uden tvivl været det hårdeste i mit liv, – og så kombineret med, at klubben spiller os i DM-Finalen, og jeg har set den fra sofaen. Det har jeg næsten ikke kunnet håndtere, men nu er vi på den anden side, og vi er lykkelige, smiler hun og glæder sig til at være i hallen til finalerne og kunne støtte holdet.
– Det bliver pisse hårdt for at sige det ærligt, men jeg kommer til at heppe alt, hvad jeg kan og støtte pigerne på den måde. Give en masse energi til dem, fortæller hun og understreger:
– Jeg kommer mega stærkt tilbage næste år, og jeg glæder mig allerede.

København Håndbold fik allerede besked tilbage i starten af april af Anne Cecilie La Cour, og det gav trænerteamet mulighed for i al hemmelighed at træne alternativer frem mod de afgørende kampe, hvor risikoen for at spille under graviditet blev for stor.
– Klubben har været så fantastisk. Jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre. Alle har tænkt på os først og fremmest og støttet mig hele vejen igennem. Jeg har kun rosende ord til klubben fra min side for deres måde at håndtere det på, siger Anne Cecilie La Cour.

Anne Cecilie La Cour kommer dermed til at sidde på tilskuerpladserne den 13. maj, når København Håndbold møder Nykøbing Falster Håndboldklub i den første DM-Finale.

/JMT