Årets sidste kamp og festdag

Når København Håndbold og IK Sävehof søndag kl. 13.45 tørner sammen i Women's EHF Champions League, er det årets sidste kamp med tigeren på brystet, og alle sejl sættes ind på en sejr.

Cheftræner Claus Mogensen og tropperne har tidligere i dag trænet i Brøndby Hallen, og de ser frem til kampen søndag og ikke mindst til at slutte 2018 godt af.
– Andenpladsen er i spil i morgen, og den vil vi forfærdelig gerne sætte os på. Det vil være en præstation, vi kan være rigtigt stolte af. Det lå ikke i kortene før gruppespillet, at vi skulle slutte foran Brest, så den mulighed vil vi ikke lade gå fra os, siger han og forsætter:
– Det vil også være afslutningen på en halvsæson, hvor vi har udviklet os som hold, og med andenpladsen i HTH Ligaen, er det jo passende at snuppe samme placering i Champions League, smiler han.

De svenske mestre IK Sävehof har ikke fået den Champions League sæson, de havde drømt om, og cheftræneren forudser, at det er et sejrssultent mandskab, tigrene møder i morgen.
– Vi ved, at Sävehof sukker efter at få point i gruppen, så vi møder et topmotiveret hold. De spillede også periodevis en rigtig god kamp mod Rostov i sidste weekend, hvor de længe var foran. De er blevet bedre og bedre i løbet af gruppespillet, men det gør sig også gældende for os selv, siger han og slutter:
– Vi vil rigtig gerne vise vores styrke en sidste gang, før mange af vores spillere drager afsted til EM.

Kampen spilles i Brøndby Hallen kl. 13.45 søndag den 18. november.

Kampen kan også ses på VIAPLAY og TV3 Max.

Køb billet til kampen på ticketmaster.dk