3:4 “Det var svært at acceptere at jeg ikke skulle spille håndbold i et helt år.”

For svenske Olivia Mellegård blev det en noget anden sæson end den hun havde forventet. Kort før sæsonstart sidste år, rev Olivia korsbåndet og måtte se sin 2. sæson i København Håndbold smuldre under sig.
Det sidste år er blevet brugt på intensiv genoptræningen og snart kan Olivia vende tilbage til sin plads på venstrefløj.

København Håndbold; 
-“Olivia, du fik desværre en alvorlig knæskade før den forgangene sæson nåede at starte. Hvordan har det været for dig at miste din sæson på den måde? Og hvad har været det hårdeste ved dit genoptræningsforløb?”

Olivia Mellegård;
-“Jeg forstod med det samme, da situationen skete, at det nok var en alvorlig skade. Det var dog alligevel stadig svært ved at acceptere, at jeg var skadet og derfor skulle være væk fra håndbold i et år. Jeg har aldrig været væk fra håndbold før, hvilket gjorde det svært at forestille mig, hvad det ville betyde, men nu hvor jeg har været igennem flere måneders rehabilitering, kan jeg sige, at den sværeste tid var et par måneder inden i rehabilitering, da mit knæ begyndte at gøre ondt lige før jeg begyndte at løbe igen. Og så har det været meget svært ikke kunne træne med de andre piger, det er sådan en underlig følelse at sidde ved siden af.”

København Håndbold;
-“Hvornår forventer du at være 100 procent spilleklar?”

Olivia Mellegård;
-“Jeg håber, at mit knæ føles lige så godt som det gør i dag i de kommende måneder, og at jeg er klar, når sæsonen starter.”

København Håndbold;
-“Nu starter en ny sæson snart. Hvad ser du allermest frem til og hvad vil du sige til vores mange fans og partnere, at de skal glæde sig til når den nye sæson går i gang igen?”

Olivia Mellegård;
-“Jeg glæder mig meget til at løbe ind i Frederiksbergs hallerne og se publikum tribunen igen. Jeg synes vores fans er fantastiske og giver os virkelig en masse energi. Jeg tror det bliver en spændende sæson med spændende tilføjelser til holdet og forhåbentlig en masse larm fra publikum.”

København Håndbold;
-“Hvad kan vi se frem til med dig tilbage? Og hvordan forventer du, at dit og Føns’ samarbejde på fløjen kommer til at forløbe?”

Olivia Mellegård;
-“Jeg kan godt lide at spille med Føns. Vi spillede sammen i min første sæson og lærte kende hinanden rigtig godt at kende. Hun er en vidunderlig spiller både på og uden for banen.  Mine forventninger til min egen præstation er at jeg kommer til at bidrage med en god kampånd og forhåbentlig kommer til at løbe mange meter. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at gøre en forskel for holdet.”