ZOLES ny samarbejdspartner i København Håndbold

København håndbold optimerer på den sportslige del, hvor vi har indgået et samarbejde med den danske sportstech-virksomhed ZOLES. ZOLES har markedets mest innovative specialdesignede indersåler, som skal forbygge skader samt øge komforten og præstationsevnen hos spillerne i København Håndbold.

ZOLES har udviklet en indersål, som designes ud fra et 3D-scan af foden, et chatbot interview (bl.a. om eventuelle skader, valg af fodtøj, sportsgren osv.) og kunstig intelligens hvorefter den 3D-printes 100% specialdesignet til den enkelte fod, sko og sportsgren.

Cecilie Lea Lisberg Holst, Adm. Direktør og Co-founder udtaler;
-“Vi glæder os til at hjælpe håndboldspillerne i København Håndbold med at toppræstere i hver eneste kamp. Vores såler er gennem mange år testet og udviklet i tæt samarbejde med elite idrætsudøvere med den klare ambition, at de skal være de absolut bedste til at øge sportsudøveres præstationsevne og forebygge skader. Yderligere er håndbold en sportsgren der har en meget høj skadesfrekvens, og det vil vi gerne hjælpe med at reducere”

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Jeg ser utroligt meget frem til samarbejdet med ZOLES og den effekt deres indersåler kan have på vores spillere. I København Håndbold ønsker vi at give vores spillere de bedst mulige betingelser for at yde deres ypperste, og det mener vi at ZOLES’ indersåler kan være med til at sikre. Derudover er skader et evigt tilbagevende problem, som jeg håber vi kan få minimeret med ZOLES’ indersåler”

Byd ZOLES velkommen som ny samarbejdspartner i København Håndbold.