YellowBeard ny partner i København Håndbold

YellowBeard er et innovativt dansk kaffebrand, der leverer premium oplevelser & service til virksomheder, og er samtidig ny partner i København Håndbold.

Salgschef, Nikolai Nitzsch Vilsbøll, udtaler;
-”Vi har længe været på udkig efter den helt rigtige kaffesponsor, og efter nogle snakke med Christian, så var vi ikke i tvivl om YellowBeard var det helt rigtige valg.
Udover at de virkelig leverer kaffe i høj kvalitet, så kommer de også til at kunne være en stærk spiller i vores erhvervsnetværk, da Christian kommer med en enorm erfaring, samtidig med de kan tilbyde en kaffe service til vores allerede eksisterende partnere i klubben. Så hvis man mangler god kaffe på kontoret, så havde jeg ikke tøvet et sekund med at tage fat i YellowBeard.”

Partner og salgsdirektør, Christian Arndt, udtaler;
-”Vi er virkelig glade for at have indgået et partnerskab med København Håndbold, det tog os ikke lang tid at se der er så meget potentiale i denne klub og deres sammenhold er noget man sjældent ser, og da YellowBeard vægter den gode relation lige så meget som den gode kaffe, så var der i vores øjne et match.

Christian Arndt fortæller om YellowBeard;
-“YellowBeard blev stiftet, fordi det vi søgte, ikke fandtes. YellowBeard er anderledes, har kant, sætter kunden i fokus og er yderst ambitiøse på vores kunders vegne, når det gælder om at levere den ultimative oplevelse til virksomheder og deres ansatte og samtidig med bæredygtighed højt på vores liste.”

Læs mere omkring Christian og hvad YellowBeard kan tilbyde dig og din virksomhed, klik ind på deres hjemmeside www.yellowbeard.com/.

København Håndbold byder YellowBeard velkommen til som ny Netværk Partner.