Videre i Santander Cup

I en rigtig flot kulisse i Værløse Hallen vandt København Håndbold over Furesø Håndbold Klub i Santander Cuppens femte runde.

København Håndbold lagde fra start et tungt pres på hjemmeholdet Furesø Håndbold Klub i femte runde af Santander Cup, og gik til pausen med en komfortabel føring på 6-24. Cheftræner Claus Mogensen siger:
–  Det var en fed fed oplevelse at komme til Værløse og spille, hvor Furesø havde gjort en stor indsats for at lave et flot arrangement omkring kampen. Det var en rigtig dejlig oplevelse for os, siger han og forsætter:
– Jeg er glad for, at vi fik vist os fra vores gode side med en rigtig flot første halvleg. Der var et meget fint fokus på at levere en helstøbt indsats. Det betød, at vi fik vist publikum en fin gang håndbold, hvilket jeg er glad for, vi kunne byde publikum, siger han og roser modstandernes fight:
– Og det er helt på sin plads, at der også falder lidt ros af til Furesø, som fik spillet sig op i anden halvleg og leverede en god indsats der.

Kampfakta: 18-40 (6-24)

7 Andrea Hansen
7 Louise Føns
7 Maria Hjertner
5 Hanna Blomstrand
5 Nyala Krullaars
4 Mia Rej
2 Paulina Uscinowicz
1 Aimée von Pereira
1 Debbie Bont
1 Larissa Nusser

Næste kamp er på lørdag ude mod Ajax København, mens næste hjemmekamp er den 4. marts mod Herning Ikast Håndbold kl. 18.30, og du kan allerede nu sikre dig billet på Ticketmaster.