Vi ser lyst på fremtiden

København Håndbolds nye ledelse har i dag første arbejdsdag og den nye administrerende direktør Janni Møller Thomsen og bestyrelsesformand Brian Mollerup kan allerede glæde sig over en solid opbakning fra det eksisterende partnernetværk og nye flotte engagementer.

Den nye ledelse er stået tidligt op denne fredag morgen for at byde #Hovedstadensstærkeste erhvervsnetværk indenfor til morgennetværksmøde på Adina Apartment Hotel, og der er tætpakket i konferencelokalet.

Brian Mollerup har gennem snart et år siddet som bestyrelsesformand i København Håndbold, og han glæder sig til det nye kapitel for Hovedstadsklubben.

– Jeg har stor tiltro til det team, vi har sammensat i København Håndbold. Både den sportslige del, men også den administrative og kommercielle, hvor vi arbejder tæt sammen på at løfte København Håndbold endnu et niveau i trit med den 2021-plan, vi lancerede sidste sommer. Jeg glæder mig til rejsen sammen med de meget kompetente mennesker, vi har på og udenfor banen, fortæller Bria Mollerup, der løfter sløret for den sportslige ambition til sæsonen, der startede med en storsejr over TTH Holstebro i Santander Cup den 24. august.
– Vi skal være et tophold, så let kan det siges, og det betyder, at vi i HTH Go Ligaen vil være blandt de fire bedste, og vi vil spille os til Santander Final 4. EHF Cuppen er en svær størrelse, men også her har vi ambitioner om at nå langt, understreger Brian Mollerup, der kan glæde sig over, at sølvmedaljerne fra sæsonen 2016/2017 stadig kaster glans af sig.
– Vi har oplevet en større interesse for København Håndbold som kommercielt produkt på baggrund af den flotte sæson, vi leverede, og hvor vi via TV2 og TV2Sport nåede ud til mere end halvanden million tv-seere, hvilket har afledt en større kendskabsgrad, mens vi også oplever begejstring blandt de eksisterende partnere, der forsat bakker os op, fortæller administrerende direktør Janni Møller Thomsen, der blandt andet har budt velkommen til ALD Automotive, Hjemmehjælpen og Cabinn Hotels som nye tøjpartnere, mens Skagen Fiskerestaurant, Strategic Investments, Innogie, Define Energy Drink, Baker Tilly, Sparekassen Kronjylland og Cafe Vivaldi forsat er på tøjet og har øget deres engagementer i klubben, ligesom velkendte virksomheder som Egon’s og Rotpunkt er kommet til.
– Vi er stolte af den udvikling, København Håndbold har gennemgået i de fire år, vi har eksisteret. Vi er godt på vej, og vi ser lyst på fremtiden, siger Janni Møller Thomsen.

København Håndbold starter HTH Go Ligaen mandag den 4. september på udebane mod TTH Holstebro, og de nye tøjpartnere vil være til at få øje på.

Se klubbens samarbejdspartnere her