”Vi mistede tempo i angrebsspillet”

Det blev desværre ikke til en femte sejr i træk i HTH Go Ligaen, da København Håndbold måtte se sig besejret af FCM Håndbold med 24-21.

– Selve resultatet er ikke nogen katastrofe, men jeg er ærgerlig over, at FCM formår at få os ned i tempo i vores angrebsspil. Det er frustrerende, og det skal vi have fundet en løsning på. Uanset hvem vi står overfor, så skal vi kunne holde tempoet og presset, fortæller Claus Mogensen, der dog også kan finde enkelte punkter i nederlaget at glæde sig over.
– Da det så værst ud, og vi var bagud med syv, viste spillerne god moral. De viste virkelig viljen til at forsøge at finde en vej tilbage i kampen. Desværre var det for sent.

Inden onsdagens kamp havde Claus Mogensen spået, at målvogterne ville få en nøglerolle, og selv om Johanna Bundsen leverede en redningsprocent på 45, var det ikke nok i dag.
– Defensivt synes jeg, vi leverer en godkendt kamp, og dertil står Johanna rigtigt godt. Normalvis kan vi godt leve med, at der bliver scoret 24 mål på os, men når angrebsspillet ikke var bedre end i dag, så kan vi ikke udfordre FCM. Vi gav dog heller ikke på noget tidspunkt op, og det er jeg glad for, slutter Claus Mogensen.

Tigrene er nu på vej hjem til København, hvorfor de fredag morgen flyver til Bourgogne og tager fat på det europæiske eventyr.

Kampfakta: 24-21 (14-10)

Målscorere:
7 Mia Rej
3 Jenny Alm
2 Annika Meyer
2 Kelly Dulfer
2 Myrthe Schoenaker
1 Louise Føns
1 Line Bjørnsen
1 Mai Kragballe
1 Hanna Blomstrand
1 Rikke Ebbesen

/JMT