”Vi har kun set toppen af isbjerget med Milling”

København Håndbold og målvogter Amalie Milling har indgået en ny fire-årig aftale, der sikrer, at det lokale målvogtertalent med tre A-landskampe bliver i Hovedstaden.

Cheftræner Claus Mogensen fortæller om den kun 19-årige målvogter Amalie Milling:
– Milling har på meget kort tid vist, at hun allerede har et meget højt topniveau, hvilket landsholdsudtagelserne også understreger. Hun har en dejlig ro og god placeringsevne i målet. Hun er desuden god til at læse skytterne, specielt på nærskuddene, hvilket gør, at der altid kræves en god afslutning for at score på hende, siger han og forsætter:
– Vi tror, vi kun har set toppen af isbjerget og er rigtigt glade for, vi kan bidrage til og følge hendes videre udvikling på nærmeste hold i København Håndbold.

Amalie Milling har haft en vild sæson med debut i Champions League og senest på A-landsholdet, hvor det er blevet til tre kampe.
– Det har været noget af et år med masser af gode oplevelser. Det er første år, jeg har kunnet koncentrere mig fuldt ud om håndbolden, og ligeledes blive en del af en professionel klub. At have fået lov at spillet Champions League er kæmpe stort og ligeledes at få debut på landsholdet, siger hun og forsætter:
– Jeg har valgt at forlænge med København Håndbold, da jeg mener, at klubben har det miljø, der vil sikre, at jeg udvikler mig yderligere. Jeg har været glad for at være en del af klubben i denne sæson, og jeg tror derfor også, at jeg vil elske at være en del af klubben flere år endnu.

I den kommende sæson skal Milling danne makkerpar med Johanna Bundsen og stå bag et nyt forsvar.
– Jeg tror, der venter en spændende sæson. Der kommer til at være mange gode hold i ligaen, og jeg forventer, at vi skal spille mange gode kampe. Jeg glæder mig meget til den nye sæson og møde de nye piger på holdet. Jeg er sikker på, at vi får et godt hold, hvor alle kan bidrage med deres individuelle styrker, siger hun og slutter:
– Jeg ser frem til mit forsatte samarbejde med Bundsen og få større ansvar, end jeg havde sidste år. Jeg glæder mig til at komme i gang med sæsonen og få spillet det nye hold sammen og se, hvad vi kan drive det til.

Amalie Milling er dermed på kontrakt med København Håndbold til sommeren 2023.