Vaskeægte topopgør

Kl. 20.30 tørner København Håndbold sammen med Odense Håndbold, og selv om det sidste gang blev til en storsejr over fynboerne på deres hjemmebane på hele 35-18, så forventer Claus Mogensen et helt andet opgør i tigerhulen.

Da tigrene i efteråret var på besøg i Odense, spillede hjemmeholdet uden Stine Jørgensen, og København Håndbold fik en storsejr med hjem. I aften venter et helt andet opgør, hvor tigrene kan skaffe en matchbold til førstepladsen med en sejr, og Odense Håndbold kan indtage andenpladsen og jagte København ved det modsatte.
– Det er et vaskeægte topopgør, der er på menuen. Vi møder en stor udfordring, hvor Odense vil presse os med deres stærke fysik, men den udfordring glæder vi os til, og vi har også en ide om, at vi skal give lidt tilbage af samme skuffe, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Der er ingen tvivl om, at begge hold kommer til at trykke på i kontraspillet, så vi forventer en kamp med meget løb, og vinderen af den duel står med stor sandsynlighed som vinder efter kampen.

Odense Håndbolds fanklub har fyldt busser og kommer med masser af tilhængere til kampen, der med en sejr kan sende dem op på andenpladsen og kun 4 point efter København før de sidste fire runder i HTH Go Ligaen.
– Der bliver en fed stemning i arenaen, som vi glæder os til at mærke. Vi glæder os til en stor aften med vores trofaste supportere i ryggen, der altid stepper et niveau op, når andre kommer ind i tigerhulen, så det kan kun blive en stor aften, slutter han.

Kampen spilles kl. 20.30, og det er stadig muligt at få siddepladser til kampen via ticketmaster. Klik her.

Kan du ikke være i tigerhulen og støtte holdet, kan du se kampen på TV2Sport. Kampstart kl. 20.30.

/JMT