U19EM-sølv og all star team-hæder

København Håndbolds to hollandske U19-spillere, Nyala Krullaars og Larissa Nusser vender hjem med sølvmedaljer om halsen, og sidstnævnte også på all star teamet som slutrundens bedste playmaker.

Søndag aften spillede det hollandske U19-landshold EM-finale, men måtte desværre se sig slået af Ungarn og dermed tager Nyala og Larissa sølvmedaljer med hjem til København.
– Det var en stor skuffelse lige efter den tabte finale, men efter vi sundede os over nederlaget, var vi virkelig stolte over, at vi kom så langt. Nærmest ingen forventede, at vi skulle spille sådan en turnering, og nu står vi med sølv, det skal vi være stolte af, siger Larissa Nusser og forklarer, hvorfor det gik Holland så godt.
– Jeg synes, vi kæmpede hver eneste kamp i alle tres minutter. Selv når vi var stort bagud, så stoppede vi ikke op. Ingen kunne gøre det her alene, og vi spillede som et hold, og alle gjorde deres bedste. Vores indsats og vores offensive forsvar gjorde udslaget. Det havde mange hold svært ved at løse, siger hun.

Larissa Nusser blev efter finalen kåret som slutrundens bedste playmaker, og den hæder glæder naturligvis den unge playmaker.
– Jeg blev meget overrasket, for det forventede jeg slet ikke. Jeg gjorde som altid mit bedste, og jeg forsøgte mit ypperste for holdets bedste og vise, at jeg kan bidrage på forskellige måder, ikke kun med mål, og det tror jeg, de havde øje for og derfor fik jeg den flotte titel, slutter Larissa Nusser.

Der venter nu Larissa og Nyala en god uges ferie, før de møder ind sammen med resten af truppen i København.