To vigtige point med hjem fra Silkeborg

Det var ikke en særlig køn kamp man i går kunne følge på TV2 Sport, hvor tigrene kæmpede 2 vitale point med hjem.

Der var tirsdag aften lagt op til en kamp om to vitale point, for at kunne trække point med over i det fremtidige slutspil. Normalt ville man ved så vigtig en kamp, med stor sandsynlighed have fremhævet en fyldt hal med god stemning. Men i disse covid-19 tider, var hallen helt og aldeles overladt til de to hold.

På trods af de ærgerlige omstændigheder, glædede Claus Mogensen sig over de to point og udtaler:

– Det blev ikke den kønneste og mest velspillede håndboldkamp vi i år har set. Kampen var rodet og begge hold lavede mange tekniske fejl

-Forløbet af kampen var underligt, med en forholdsvis lige første halvleg som endte med en føring til tigrene på 11-14. Vi opbygger et godt momentum fra starten af anden halvleg, og sikre os 8 måls føring.

Midtvejs tippede initiativet over til Silkeborg, det der virkede som en sikker sejr, endte med at blive en vaskeægte neglebider. Med 1 minut igen havde Silkeborg nemlig fået reduceret føringen til blot 1 mål.

-Heldigvis lykkedes vi med at holde på bolden og få scoret det afgørende mål til sidst som sikrede os sejren.

-Vi er rigtig glade for pointene og er nu bare en sejr fra at sikre os point til slutspillet. Den sejr vil vi have i hus, når Skanderborg kommer på besøg efter landsholdspausen.