To nye ansigter til administrationen

Vi er super glade for at vi igen kan præsentere to nye ansigter, der for de næste 3 måneder skal være en del af administrationen her hos os.

I dag har Amalie Munch Bjerg og Frederik  Vestergaard første arbejdsdag på kontoret og nu venter der dem 3 spændende, men udfordrende måneder i et lidt unormalt praktikforløb.
Herunder kan du læse mere om hvor to dygtige markedsføringsøkonomer. Vi håber i vil tage godt i mod dem og deres nye tiltag undervejs.

 

AMALIE
Kort præsentation om dig.
Jeg er 21 år og er i gang med 4. semester på min uddannelse til markedsføringsøkonom. Kort fortalt er jeg optimistisk, struktureret, jeg kan godt lide at samarbejde og jeg yder altid mit bedste.

 

Hvorfor har du valgt netop Kbh Håndbold?
Jeg har valgt København Håndbold fordi jeg kan godt lide håndbold som sport, og jeg tror på det kan give meget erfaring i mit videre arbejdsliv. Derudover er det nogle flinke mennesker, og en branche jeg godt kan se mig selv arbejde inden for efter min uddannelse.

 

Hvilke styrker medbringer du til Frederiksberg Hallen?
Jeg kan godt lide at have det teoretiske perspektiv og så omdanne den teoretiske viden til praksis. Derudover kan jeg godt lide, at samarbejde og arbejde hurtigt, specielt når tingene flasker sig. 

 

Forventninger og forhåbninger for praktikopholdet hos Kbh Håndbold?
Jeg forventer at jeg får lært en masse og får viden omkring hvordan denne arbejdsplads fungerer. Jeg håber på at kunne skabe en værdi og hjælpe virksomheden med deres markedsføring og andre opgaver. 

 

Hvad er dit forhold til håndbold?
Jeg har selv spillet håndbold i en kort periode, hvilket jeg ikke havde det store boldøje for, så jeg stoppede hurtigt igen. Til gengæld elsker jeg at se håndbold og følger glædeligt sporten på sidelinjen.

 

FREDERIK:

Kort præsentation om dig.
Kort sagt er jeg en eksil fynbo, der medbringer et drive og ønsker folk omkring mig har det optimalt. Jeg yder højst muligt humør og ønsker altid at finde på bedst mulige løsning i fællesskab. Jeg ser frem til 3 spændende måneder hos Kbh Håndbold. 

 

Hvorfor har du valgt netop Kbh Håndbold?
Jeg har valgt Kbh Håndbold, fordi jeg gerne vil prøve kræfter med sportsbranchen. Jeg ser Kbh Håndbold som en gylden mulighed for, at skaffe nyttig erfaring og prøve kræfter med det arbejdsmarked jeg brænder for.

 

Hvilke styrker medbringer du til Frederiksberg Hallen?
Jeg kan bidrage med højt humør, løfte fan-oplevelsen, øge klubbens image og at være en hjælpende hånd mod det samlede mål. Mit vigtigste redskab er ‘ja-hatten’ og den har jeg selvfølgelig medbragt. 

 

Forventninger og forhåbninger for praktikopholdet hos Kbh Håndbold?
Jeg har en forventning om 3 lærerige måneder, at skaffe praksisviden og erfaring i branchen. Derudover har jeg en forhåbning om at vinde samtlige kampe med København Håndbold. 

 

Hvad er dit forhold til håndbold?
Jeg har altid kørt et dobbeltspil mellem fodbold og håndbold, fra jeg var 7 år. Fodbold trak det længste strå da jeg skulle vælge mellem de to sportsgrene, men det har altid naget mig at jeg valgte håndbold fra. Jeg er kæmpe fan af tempoet, stemningen og sporten generelt. Jeg har altid haft en stor passion for håndbold og vil altid følge sporten.