Tigrene skal til Hellerup på onsdag

København Håndbold har trukket HIK i 6. runde af Santander Cup'en, og kampen er blevet fastsat til at skulle spilles onsdag d. 11. april kl. 19:00.

København Håndbold har trukket HIK i 6. runde af Santander Cup’en, og kampen skal allerede spilles på onsdag kl. 19:00 i Maglegårdshallen i Hellerup.

HIK er en af København Håndbolds samarbejdsklubber, og har ydermere en kommende tiger på holdkortet. Målvogtertalentet, Amalie Milling spiller for HIK, men skifter til København Håndbold efter denne sæson.
HIK ligger i 2.division, hvor de indtager en 2.plads inden sidste spillerunde. De ligger 1 point efter FIF, og for at HIK kan rykke direkte op i 1.division, så skal HIK vinde i weekenden mod Rødovre HK 2, mens FIF ikke må vinde over Roskilde Håndbold 2. På trods af at HIK er vores samarbejdsklub, så håber vi naturligvis at FIF vinder deres opgør mod Roskilde og dermed vinder 2. divisionen.
Se stillingen i 2.division lige her

Pokalkampen på onsdag spilles i Maglegårdshallen i Hellerup, og der er fine parkeringsmuligheder ved hallen. Tager du offentligt transport til kampen, kan du tage s-toget til Charlottenlund station og derefter gå ca. 10 minutter til Maglegårdshallen.

Læs mere om HIK Håndbold lige her.

/NH