Thea Mørk indstiller karrieren

Efter lange svære overvejelser har Thea Mørk valgt at indstille håndboldkarrieren.

I starten af december blev det til slutrundedebut for Thea Mørk, men efter få minutter på banen blev fløjspilleren skadet, og nu har hun valgt at indstille karrieren.
– Det har været en hård tid for mig, siden jeg blev sendt hjem fra EM. Det er svært igen at blive sendt på sidelinjen på grund af en skade, og jeg kan desværre ikke længere finde motivationen til at kæmpe videre. Jeg må erkende, at min krop ikke kan holde til topidræt, og det giver ikke mening længere at blive ved med genoptræning, behandling og ikke mindst den ugentlige dosering af min træningsmængde. Jeg elsker at spille håndbold, men min krop kan ikke mere, siger Thea Mørk, der forsætter:
– Jeg har fået store oplevelser og haft en rigtig god tid i København Håndbold, og jeg er meget taknemlig for at have været en del af klubben og holdet. Jeg ville ønske, det var anderledes, men nu hvor jeg har truffet beslutningen, så føles det som den rigtige, siger den 27-årige norske landsholdsspiller.

Cheftræner Claus Mogensen kalder det en hård skæbne.
– Thea har hele sin karriere kæmpet med skader, og det er simpelthen så trist, at det er kommet hertil, men vi har forståelse for, at hun har truffet denne svære beslutning. Det er en hård skæbne, siger han og forsætter:
– Det er et tab for os, at vi skal undvære Thea. En dygtig spiller og en fantastisk pige, som vi kun ønsker det bedste for fremtiden, slutter han.

Thea Mørk spillede dermed sin sidste håndboldkamp for København Håndbold i Champions League-sejren over IK Sävehof.