Stor opgave venter mod tophold

Cheftræner Bo Spellerberg sætter ord på dagens kamp i Sydbank Arena, hvor vi i dag spiller mod et af ligaens tophold i Odense Håndbold.

-“Dagens opgave mod Odense er den perfekte test, som kommer på et godt tidspunkt. I kampen mod Skanderborg lykkedes vi langt hen af vejen med de målsætninger vi havde sat op for kampen. Det bliver derfor en fed opgave at blive målt mod en modstander på allerhøjeste hylde. Odense har landsholdsspillere på alle pladser og har også vist sig flot frem i Champions League på det seneste. Odense excellerer endvidere ved at have flere af verdens bedste duel spillere, herunder de to danske spillere i Helene Elver og Mie Højlund. Vores forsvar bliver derfor for alvor tryk testet og vi bliver forhåbentlig klogere på hvor langt vi er fra at kunne spille op med de helt store hold.

Med Odenses tætte kampprogram kan vi håbe på, at der er en anelse træthed at spore. Det er altid en svær opgave at både skulle præstere stort i de ”store” Champions League kampe, og samtidigt levere optimalt i den hjemlige liga. Så forhåbentlig kan vi overraske dem lidt med større energi og et lidt ændret spil København koncept som de ikke har mødt før.

Vi har fokus på egne præstationer og at vi lykkedes med vores ting. Derudover oplever jeg en trup der har en god tro på tingene og deraf også en god mulighed for at lave et godt resultat.”

God kamp til alle.